App til mobiler og tablets

Du kan tage Flytryg med i lommen eller tasken, når du skal ud at flyve. Flytryg findes også som app til iPhone, iPad og Android-telefoner og -tablets.

Appen indeholder blandt andet over tyve korte informationsvideoer, afslapningsøvelse, en fortegnelse over de mest anvendte flytyper, en interaktiv fly-model med forklaringer på den mest basale fly-mekanik samt et væld af artikler og illustrationer. Det hele virker naturligvis offline eller i ”flightmode”, så appen også kan anvendes under flyveturen.

Ulrik i cockpittet

Pilot, luftkaptajn og ejer af Flytryg, Ulrik Lindegaard Pedersen, giver en indføring i, hvad der foregår i cockpittet, og hvordan en flyvemaskine virker.

Almindelig reaktion på ualmindelig situation
Flyveangst er en kombination af helt almindelige psykologiske reaktioner på en ualmindelig situation og uvidenhed og usikkerhed omkring, hvad der egentlig foregår i en flyvemaskine. I Flytryg-appen guider luftkaptajn Ulrik Pedersen sammen med psykolog Torben Kjeldsen brugeren igennem flyveturens forskellige faser og de mekanismer, der fremkalder angst.

Fra utryg til flytryg
Flytryg-appen er et tilbud til de flypassagerer, der er utrygge eller lidt usikre på og derfor nervøse ved, hvad der foregår. Og så er der selvfølgelig også lidt til flyvenørderne i form af  22 ”flykort” med billeder og specifikationer på de mest brugte flytyper i international rutefart.

 

Flykort

Flytryg-appen indeholder også detaljerede beskrivelser af de 22 mest brugte flytyper – kraftigt inspireret af de “bilkort”, man dyster mod hinanden med.

Flytryg-appen koster lige under 50 kroner og kan hentes på Apples App-store og på Google Play Store under navnet Flytryg.

Herunder kan du se et par “smagsprøver” fra appen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pressemeddelelse – Ny dansk app gør flyveturen tryggere

GooglePlayButtonKnap til app store

 

 

 

 

 

0 kommentarer til “App til mobiler og tablets
1 Pings/Trackbacks til "App til mobiler og tablets"